Nyår....

Publicerat: 2011-12-29 | 16:19:10 i Allmänt

Tja!

Har inte skrivit något den här månaden haha. Vet inte varför men efter nyår ska jag börja skriva igen tror jag. Jag ska bara fixa min design igen.
Eller tror jag ska ändra bloggportal. Blogg.se börjar bli tråkigt. Men men nu taggar vi nytt år då. Undrar hur 2012 kommer se ut haha, efter detta året vet man ju att allt kan hända.

Jag ska sätta upp nya hyllor nu! Hörs efter nyår! Puss


Förlovning!

Publicerat: 2011-12-02 | 09:08:09 i Allmänt

Hejsan allihopa!

Bästaste rubriken på länge hihi :$

Sitter med Linn vid skolsköterskan som inte ens är här, kan ju undre varför vi inte går här ifrån men nej nu ska jag sitta här och stirra på väggen framför mig.... Såååå vit, nymålad kanske? Hmm.. Tills man märker de äckliga snusen som sitter här och var.

Allt jag tänkte fråga er var JULKLAPPS TIPS jag vet fan inte vad jag önskar mig.


Min pappa ska jag iaf köpa ett liv till de skulle han verkligen behöva. Mamma ska få nya städsaker! Hahhahaha nej självklart inte men kan ju inte skriva de eftersom hon läser -.-

Iaf kram hej, TIPSA MYCKET NU!


B&J vilken smak?!

Publicerat: 2011-12-01 | 21:20:28 i Allmänt

Tittut allihopa just nu sitter jag och gottar mig med ben & jerrys choklad med brownie bitar, svin god men man blir törstig av den iaf jag...

Har bara testat den här smaken ett antal gånger, vågar liksom inte köpa en glass för 50 spänn och sen få kasta den :o

Men iaf vet ni några goda smaker?

Kram


Massage!

Publicerat: 2011-12-01 | 18:44:02 i Allmänt

Hejsan alla uppsvällda bananer!
Just nu sitter jag, nadina och Linn i massage rummet här på skolan. Vi har svenska och läser böcker bara så ni vet!
Och en cool sak att veta? Idag ska jag vara med på idrotten *applåder*
Jag ska fixa min form igen och nu jävlar kör jag! Och jag och nadina ska springa varje kväll i 1,5 timmar!

Idag är det den första december och julkalendern har börjat, jag har lyssnat på radion men inte sätt TVn än så ska göra de ikväll!

Nu åter till att sova puss :)
Btw: 3D tv är bäst!!!


Vrål kåt och hur helig som helst

Publicerat: 2011-12-01 | 00:14:51 i Allmänt
Bara rubriken får mig att börja as garva, haha men men minnen är minnen ;) Ehm just nu sitter jag och snackar lite med några vänner, kanske borde sova ska upp 6 i morgon men shit the same. Idag har varit en sån där konstig dag då allt går fel men ändå rätt. Svårt att förklara men iaf jag fick en julkalender av laget idag, asså alla fick de men jag tycker det var grymt dock tänker jag nog köpa en egen man aja :D jag ska färga håret ljusbrunt i morgon eller aa först rött sen de bruna för att de ska bli rätt :o jag fattar inget av de där med aja de är toppen de! :D Juste de blir inga bilder när jag skriver genom datorn för sakerna där upp har försvunnit, vet inte varför men men :( Godnatt på er!

RSS 2.0